Vaalikampanja Osa 1

Olen aiemmin perehtynyt asioihin SOMEssa jossa olen saanut paljon tietoa kuntalaisten huolenaiheista ja olen antanut niihin oman näkemykseni. Olen myöskin SOMEssa tuonut paljon omia näkemyksiäni ja ehdotuksia asioiden eteenpäin viemiseksi.

Tänään oli ensimmäinen päivä, kun jalkauduin kuntalaisten keskuuteen Klaukkalan Citymarketin edustalla. Kiitokset kauppiaalle, että saimme tämän tilaisuuden. Juttelin myöskin paljon muiden Keskusta ehdokkaiden kanssa ja jaoimme näkemyksiämme. Kiitoksia mielenkiintoisista keskusteluista! Sain myös yhden kuntalaisen lupauksen äänestää minua!

File_002

Keskustelun jälkeen päästiinkin sitten Veskun kanssa ”oikeisiin” töihin ja viimeisteltiin tienvarsimainokset (10 kpl) ja vietiin kohteisiin. Saatiin naapurilta peräkärry lainaan joten homma saatiin tehdyksi 3 tunnissa. Suuret kiitokset auttaneille! 🙂 Tietotyöläisenä tuntuu hyvältä tehdä ajoittain myös jotain fyysistä työtä. Nyt saunan jälkeen on euforinen olo! 🙂

Tässä parista kohdasta Nurmijärveä vaalimainokseni joka on kokoa 80 x 120 cm. Suurin sallittu koko vaalimainostamisessa.

Kaikille oikein mukavaa viikonlopun jatkoa!

Petri

#kuntavaalit2017 #Nurmijärvi #PetriKolmonen63

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s