Työ on parasta sosiaaliturvaa


Ay-liikkeen pitäisi panna kaikki panokset siihen, että työntekijöillä olisi sellaiset palkat, joilla elää ilman veronmaksajien tukia tulosiirtojen muodossa, kirjoittaa Petri Kolmonen Lukijalta-palstalla.


Emme tarvitse Suomeen ulkomailta viiden euron työntekijöitä, vaan suomalaiset kortistosta töihin. Vasemmisto kiukuttelee asumistuen osittaisista leikkauksista tai ansiosidonnaisen päivärahan porrastamista, jotka ovat pahimpia työllistymisen estäjiä, kun kannattaa maata kotona, eikä mennä töihin.


SAK:n lakkokenraalit valehtelevat kansalle vain saadakseen nykyisen hallituksen perääntymään työelämän uudistuksissa. Ne on tehty jo verrokkimaissamme, joissa talous ei ole ollut 16 vuotta miinusmerkkinen kuten meillä.


Ay-lakkokenraalit uhkaavat uutta lakkosumaa syksyllä, kun työehtosopimuksista aletaan neuvotella.


Minusta kaikilla on lakko-oikeus, kun työehdoista neuvotellaan työntekijöiden ja työnantajien kesken eikä päästä tuloksiin. Mutta poliittiset lakot, joiden maalina on hallitus, ovat demokratian vastaisia.


Ay-liikkeen pitäisi panna kaikki panokset siihen, että työntekijöillä olisi sellaiset palkat, joilla elää ilman veronmaksajien tukia tulosiirtojen muodossa. Pako ay-liikkeestä on kiihtynyt. Esimerkiksi tammikuussa YTK-kassaan liittyi yli 8 500 henkeä.


Petri Kolmonen
perussuomalainen
Nurmijärvi

Nurmijärven uutiset 3.4.2024
https://www.nurmijarvenuutiset.fi/paakirjoitus-mielipide/6670321

Jätä kommentti