Nurmijärven ajo- sekä kevyenliikenteen väylät

Olen mielenkiinnolla seurannut kuntalaisten keskustelua aiheesta ja tehnyt omia havaintoja. On aivan kestämätön tilanne, että Klaukkalantie on ruuhkautunut ja autoilijat sydänkurkussa yrittävät löytää välin johon pujahtaa ruuhkassa. Toinen juttu johon olen kiinnittänyt huomion niin riittämättömät kevyenliikenteen väylät sekä alikulut.

Mielestäni nämä on asioita jotka tulee saada kuntoon niin pian, kuin mahdollista. Pitäähän ihmisten saada mennä kotiinsa sujuvasti ja turvalllisesti puhumattakaan niistä lapsista ja vanhemmista jotka joutuvat vaarallisiin tilanteisiin huonojen ja turvattomien liikenneratkaisujen vuoksi (tai niiden puuttumattomuuden vuoksi).

Kuntalaisten määrä toki on kasvanut kovaa vauhtia, mutta käsittääkseni ongelma on ollut jo pitkän aikaa. Olen kuullut monenlaista syytä miksi asioita ei ole saatu eteenpäin. Siinä tapauksessa pitää poistaa ne esteet. Nykyinen tilanne on aivan kestämätön!

Nurmijärvi on mahtava kunta, mutta liikennejärjestelyt on surkeat.

Sitten loppuun myös positiivista Nurmijärvestä.

  • Mahtavia yrittäjähenkisiä ja ystävällisiä ihmisiä
  • Upea luonto ja luonto aktiviteetit
  • Monipuoliset palvelut jotka tosin vaatisivat parempaa kaavoitusta
  • Monipuolinen kulttuuritarjonta
  • Järvet ja uimarannat

Olen kysynyt Facebookissa kuntalaisilta mitä he suosittelevat ulkopuolisille Nurmijärvestä ja sain todella pitkän listan jotka on omalla ToDo listalla. Haluan aidosti oppia tuntemaan ihmisiä täällä, kuunnella ja oppia ymmärtämään kuntalaisten huolia.

Laitetaan asiat kuntoon ja tehdään Nurmijärvestä maailman paras paikka asua!

Petri

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s