2 vastausta artikkeliin “Suositukset

 1. Päivitysilmoitus: Suositukset – Petri kolmonen
 2. Petri on sitä mitä väittääkin olevansa – ja paljon muuta. Mainitsemiensa luonteenpiirteidensä lisäksi hän on varmasti yksi lehmänhermoisimmista ihmisistä ketä tiedän; jaksaa kuunnella, ottaa muut huomioon, antaa asioiden puhua, ei tartu persoonaan tai epäolennaisiin. Hänellä on myös huumorintajua: ominaisuus jota ilman tässä maailmassa ei mielestäni pärjää. Minulla on ollut etuoikeus työskennellä Petrin kanssa. Tai oikeastaan: se ei ole tuntunut työnteolta, vaan yhteistyö on ollut niin sujuvaa ja välitöntä, että olen kokenut olevani tekemisissä en vain todellisen ammattilaisen, vaan myös kokonaisen, oman itsensä kanssa sinut olevan ihmisen kanssa. Voin luottaa siihen, että Petri pysyy sanojensa takana.

  Kaiken lisäksi Petri ajaa hyviä asioita. Hän uskaltaa fokusoida ja nostaa esiin selkeitä kokonaisuuksia.

  Suosittelen Petriä varauksettoman vilpittömästi.

  Harri Kuusela
  Valtiotieteiden maisteri, kehittämispäällikkö

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s